Mobile: +4 (0)787 264 183 | Mobile: +4 (0)728 786 108 | E-mail: contactdvkgranite@gmail.com EN RO

TRAVERTIN IEFTIN PRET DE IMPORT

PAGINA PRINCIPALA TRAVERTIN IEFTIN PRET DE IMPORT

TRAVERTIN IEFTIN PRET DE IMPORT

Travertinul este o piatra naturala care azi se utilizeaza foarte mult in amenajarile interioare si exterioare. De ce este travertinul atat de popular? Dincolo de rezistenta, aceasta piatra induce aproape instantaneu o senzatie de calm si relaxare in mediul unde este folosit. Exista o gama cromatica extinsa, care incepe de la alb, trece prin crem inchis sau deschis, galbui si ajunge pana la portocaliu-ruginiu.

Amenajarile in care se foloseste travertin transmit o stare de bine si de relaxare, tipice atmosferei mediteraneene. Diversitatea travertinului nu provine doar de la culori si texturi, ci si de la felul in care au suprafata prelucrata.

Travertinul se foloseste atat la placarile orizontale, cat si la cele verticale, regasindu-l la interior, dar si la exterior. Tipul de piatra destinat fiecarui spatiu depinde de designul dorit, insa exista, in mod firesc, si conditionari tehnice. Adica nu putem placa o terasa sau niste scari exterioare cu travertin lucios pentru ca aluneca, asa cum nu putem avea o alee din travertin gros de 1 cm, pentru ca este prea subtire si riscam foarte usor spargerea lui.

In plus, cu travertin se pot placa seminee, elemente de mobilier; se pot face blaturi pentru bai si pentru bucatarie, trepte si contratrepte. Practic, aproape orice loc se poate placa cu travertin, daca se alege produsul potrivit.

Rezistenta, diversitate si versatilitate! Aceste sunt principalele caracteristici definitorii ale travertinului, alaturi de care accesibilitatea constituie si ea o calitate la fel de importanta.

Fabrica de Marmura si Granit
+4 (0)728 786 108