Mobile: +4 (0)787 264 183 | E-mail: contactdvkgranite@gmail.com | Adresa: Snagov, Str. Pescarilor, Nr. 2, Ilfov EN RO

QUARTZ

PAGINA PRINCIPALA QUARTZ

QUARTZ

Quartzul emana eleganta si rafinament, fiind un material natural, eficient si usor de integrat, perfect pentru o nenumarate utilizari. Pe langa bucatarii, compozitele din quartz pot fi utilizate la baruri, decoratiuni, ca pavaje interioare, fatade exterioare pentru cladiri, trepte la scari, faianta pentru pereti sau pentru decorat seminee. Se poate folosi in acelasi constructia unor intregi corpuri de mobilier.

Utilizarea quartzului in construirea lucrurilor enumerate mai sus a venit ca urmare a unei dorinte de a obtine cele mai bune rezultate, special adaptate asteptarilor tot mai ridicate ale pietei. Astfel ca, proprietatile foarte bune ale acestui tip de material, imbinate cu folosirea unei tehnologii de ultima generatie, a dus la aparitia unuia de cele mai folosite si mai apreciate produse. Practic, balanta este perfecta in combinatia dintre dinamica frumusetii naturii si tehnologia secolului in care traim.

Beneficiile utilizarii quartzului sunt foarte multe, precum: design modern; o gama vasta de culori si finisaje, inspirate de natura; rezistenta ridicata; usurinta de utilizare si curatare; nu absoarbe lichide, e definit de un design elegant modern cat si traditional, care rezista in timp; material foarte aderent; rezistent la pete, impermeabil; rezistent la zgarieturi; durabilitate. Suprafetele pot fi lucioase (lustruite), care aduc un plus de lumina in interior, dar si mate, care au acea senzatie de caldura a unei case.

 

Fabrica de Marmura si Granit
+4 (0)787 264 183