Mobile: +4 (0)787 264 183 | E-mail: contactdvkgranite@gmail.com | Adresa: Snagov, Str. Pescarilor, Nr. 2, Ilfov EN RO

MARMURA-GRANIT

PAGINA PRINCIPALA MARMURA-GRANIT

MARMURA-GRANIT

Marmura este o roca metamorfica, compusa in cea mai mare parte din calcit si obtinuta prin metamorfoza calcarului. Din punct de vedere petrografic, marmurele sunt calcare sau dolomite cu cristale de calcit bine dezvoltate datorita proceselor metamorfice la care au fost supuse. Cele mai obisnuite culori pentru marmura sunt urmatoarele: alba, cenusie, gri, neagra si rosie, datorate in general impuritatilor continute ( rosu de la sarurile de Fier, cafeniu de la cele de Mangan, cenusiu de la Grafit etc ), iar venulatia se datoreaza numeroaselor fisuri umplute ulterior cu calcit secundar.

Marmura se formeaza din calcar sub actiunea caldurii si presiunii de peste ani in scoarta terestra. Aceste presiuni sau forte de presiune determina calcarul sa-si schimbe textura si aspectul, proces numit recristalizare. Materialele fosilizate in calcar, impreuna cu minerale, recristalizeaza si formeaza boabe mari, grosiere de calcit.

Noi te ajutam cu mai multe tipuri de marmura, la un pret excelent, printre care se numara si renumita marmura de ruschita.

Experienta in domeniul prelucrarii pietrei naturale ne-a ajutat sa oferim in acest moment produse si servicii de de prim rang, preturi cu adevarat competitive si livrari la termen ale produselor din marmura si granit pe intreg teritoriul Romaniei, cat si extern. Indiferent de cantitatea necesara, tipul lucrarii sau dorintele de design, noi va putem furniza marmura si granitul ce se va plia perfect pe proiectul dumneavoastra.

Fabrica de Marmura si Granit
+4 (0)787 264 183