Mobile: +4 (0)787 264 183 | E-mail: contactdvkgranite@gmail.com EN RO

GRANIT PRET DE IMPORT

PAGINA PRINCIPALA GRANIT PRET DE IMPORT

GRANIT PRET DE IMPORT

Granitul este o roca masiva de natura magmatica, cu o granulatie grosolana intrucat contine cristale cu dimensiunea catorva milimetri. Se formeaza la adancimi mari si contine in principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa ca mica.

Aspectul granitului, este diferit in masa lui putandu-se vedea cristale de minerale de marime de cativa milimetri.

Sortimentatia coloristica a granitului este foarte mare de la cenusiu deschis pana la albastrui, rosu, galben, insa unele culori ca rosu sau negru sunt utilizate mai des. Din cele mai vechi timpuri culoarea rosie, cu toate nuantele ei, a fost intens folosita in amenajari interioare si exterioare. Mereu la moda, aceasta culoare este utilizata din ce in ce mai des si in arhitectonica contemporana.

Cu duritate medie-mare si cu absorbtie de apa scazuta, granitul natural este recomandat pentru folosirea cu succes la orice tip de placare: interior, exterior, orizontal sau vertical, precum si la realizarea obiectelor decorative: blaturi, mic mobilier, fete de semineuri, monumente.

Granitul rezista foarte bine la trafic intens, dar si la conditii atmosferice stresante.

Mai jos puteti vizualiza cateva dintre tipurile de granit pe care vi le punem la dispozitie.

Suntem specialistii dumneavoastra in piatra naturala, produsele noastre putand fi folosite in diverse lucrari atat pentru proiecte rezidentiale, proiecte de constructii mari, cat si pentru lucrari publice.

Fabrica de Marmura si Granit