Mobile: +4 (0)787 264 183 | E-mail: contactdvkgranite@gmail.com | Adresa: Snagov, Str. Pescarilor, Nr. 2, Ilfov EN RO

COMPANIE

PAGINA PRINCIPALA COMPANIE

COMPANIE

Iubim sa lucram cu piatra naturala ! Din acest motiv furnizam produse de cea mai inalta calitate si lucram direct cu cariere din toate colturile lumii. Astfel, va putem oferi gama diversificata de materiale, cu o paleta vasta de culori, la cele mai avantajoase preturi de pe piata. La DVK Granite punem in centrul preocuparilor noastre satisfactia clientilor. 

Fie ca sunteti distribuitor sau utilizator final, va putem furniza orice cantitate solicitata. Pentru comenzile en-gros, comanda minima este de un container. Pentru retail, putem oferi orice cantitate, in limita stocului disponibil. 

Comercializam diferite produse, cum ar fi:

 •  blocuri si placi din granit si marmura
 •  bai si bucatarii placate cu marmura sau granit
 •  trepte cu modele unice
 •  glafuri de orice grosime si dimensiune
 •  seminee si masti de seminee
 •  cruci funerare, proiectate de arhitectii nostri
 •  cruci granit personalizate
 •  placari marmura si granit

Servicii complete, personalizate pe tot parcursul executarii comenzii dumneavoastra.

 •  Consiliere la alegerea materialelor
 •  Executie si montaj
 •  Transport produse
 •  Intretinere si reconditionare 

Fabrica noastra a luat nastere din pasiune pentru piatra naturala. Fie ca vorbim de granit sau marmura, inca de la inceput ne-am propus sa fim lideri pe piata prelucrarii si comercializarii acestor materiale, prin calitatea livrata. Cea mai buna carte de vizita a noastra este reputatia pe care ne-am construit-o de-a lungul timpului. Misiunea noastra este de a livra produse si servicii intr-o maniera ireprosabila pentru a construi un brand puternic si pentru a ne fideliza clientii.

La DVK Granite, va punem in centrul preocuparilor noastre. Veti avea parte de servicii personalizate, pentru a ne asigura ca nevoile dumneavoastra sunt pe deplin intelese. Credem cu fermitate ca succesul afacerii noastre este in stransa legatura cu succesul afacerii dumneavoastra, ne dorim ca experienta intalnirii cu echipa DVK Granite sa se transforme intr-o colaborare de lunga durata.

Misiunea noastra : Clienti multumiti si fidelizati ! 

Caracteristicile noastre sunt:

ANGAJAMENTUL

Credem în cultivarea relaÈ›iilor pe termen lung. 

MUNCA NOASTRA

Munca noastra este cuvantul nostru. Va suntem suntem aproape in toate proiectele derulate. 

Profesionalismul este numele si prenumele nostru.

Compania noastra are puncte de reper bine definite in industria pietrei naturale. Experienta noastra de lucru  acumulata in sutele de proiecte desfasurate ne-au permis sa atingem standarde ridicate de calitate.

Cunostintele noastre de ne-au ajutat sa atingem autenticitate si credibilitate. Din acest motiv, la momentul actual, va putem oferi o gama variata de produse din piatra naturala, marmura sau granit, precum: blocuri granit/marmura, lastre, placi, blaturi pentru bucatarii si bai, glafuri, trepte si contratrepte, cat si cruci funerare/monumente.

Garantam calitate, promitem seriozitate!

Lucram cu standarde de cea mai inalta calitate. Departamentul nostru de control al calitatii verifica in mod constant calitatea pietrei naturale din fabrica noastra.

Folosim cele mai noi tehnologii pentru a acorda cea mai buna calitate.

Nu facem niciodata compromisuri cand vine vorba de standardele noastre  Experienta de mai multi ani in acest domeniu ne permite sa oferim cele mai fiabile solutii in materie de piatra naturala.

Fabrica de Marmura si Granit
+4 (0)787 264 183